Utánpótlás verseny Százhalombattán

2013.11.03 19:27

Tizenhét versenyzőnkkel mérlegeltünk be a mai Százhalombattai versenyen. Kezdtük a küzdelmeket a legfiatalabb diák E és diák D korcsoportokkal.

A D és E összevont korcsoportban 27 kg-ban három indulónk is volt. A sok induló miatt a csoportot szétbontották, így Kiss Levi és Csató Barni elkerülhették egymást a küzdelmek során.

Kiss Levi akcióban

 

Az "A" csoportban Kiss Levente valamennyi mérkőzését megnyerte így a dobogó legfelső fokára állhatott. Nem maradt el mögötte Csató Barnabás sem, aki a "B" csoport elsőségét szerezte meg.Mindketten aranyérmesek lettek !

Kiss Levente, Hranecz Balázs és Csató Barnabás

A 27 kg-ban Grancsai Gergő és a 33 kg-os Hranecz Balázs sajnos helyezetlenül zárták a versenyt.

 

A diák "A" korcsoport volt a következő a küzdelmek sorában. Hat indulónk volt  Budaörsről.

Beringer Dominik a 38 kg-ban aranyérmet szerzett, Bleier Áron a 41 kg-ban bronzérmes lett. A 49 kg-ban megint két versenyzőnk volt, de most kivételesen Murányi Tomi mellett nem Zábrák Dani állt, hanem Korányi Botond. Boti aaranyérmes, míg Murányi Tomi ezüstérmes lett.

Zábrák Dani az 54 kg-ban szerezte meg az első helyet, magabiztos versenyzéssel. Bakonyi Alex a 60 kg-ban ezüstérmes lett.

 

A diák "A" csapatunk

 

Diák B korcsoportban Hullé Panka és Kulcsár Zsolt aranyérmet szereztek.

Diák C korcsoportban Pichler Márton ötödik helyzett lett.

 

Serdülő korcsoportban a budaörsi lányok léptek tatamira először.Beringer Fatime 44 kg-ban aranyérmes, Veisz Veronika a 48 kg-ban és Tóth Johanna az 57 kg-ban ezüstérmes. Ahmad Diána a 63 kg-ban aranyérmet szerzett.

A fiuk között az 55 kg-ban Hullé Bence helyezetlenül zárta a versenyt. Diák "A" csapaunk viszont jól szerepelt az "idősebbek" között. Bleier Áron bronzérmes lett, 50 kg-ban Zábrák Dani aranyérmet, Murányi Tamás bronzérmet szerzett. Ugyanebben a súlycsoportban Korányi Boti ötödik lett..

Bakonyi Alex (60 kg) ezüstérmet szerzett.

A serdülő csapat