TÖKMAG KUPA 2016 - DOMASZÉK

2016.04.03 09:06

A Budaörs Kupa után egy újabb nagyszabású utánpótlás verseny résztvevői voltunk. Ezúttal Domaszék volt a helyszín, a XIII. Tökmag Kupa, melyen hat Budaörsi judokával vettünk részt.

Ifjú versenyzőink kitettek magukért, a mérlegünk egy arany, egy ezüst és két bronzérem.

Először a legfiatalabbak álltak tatamira, Kiss Szabolcs és Csató Dénes a 30 kg-ban. Mindketten győelemmel kezdtek. A négy közé jutásért Szabi újabb győzelmet aratott, míg Dini vereséggel jött le a szőnyegről.Szabi a öntőig menetelt, Dini a vigaszágon javítva, két mérkőzést nyerve az egyik bronzmeccs részese lett. Az érmes meccsen egyikük sem hibázott, Kiss Szabolcs aranyérmes, Csató Dénes bronzérmes lett !

A diák "C" 30 kg-os mezőnyében Erdődi Kristóf első mérkőzésén megsérül, így nem tudta folytatni a versenyt.

Az összevont diák "B" és "A" korcsoportban a 35 kg-ban Kiss Levente magabiztosan menetelt a döntőig. A döntőben Mezőtüri ellenfelével a Golden Score végén még mindig döntetlenre állt az összecsapás. Egy bírói hiba után bírói döntéssel ellenfelét hozta ki a mérkőzés vezetője győztesnek, így Levi ezüstérmes lett.

A nehézsúlyú lányok között Ódor Veronika az ötödik helyen végzett.

A 45 kilós súlycsoportban Hranecz Balázs szintén győzelmekkel kezdett, a döntőbejutásért azonban alul maradt ellenfelével szemben, így neki is a bronzmeccs jutott. Itt Balu nem hibázott, megszerezte a bronzérmet !