TENKES KUPA 2017 - SIKLÓS

2017.08.19 17:02

2017. augusztus 19-20-án a Siklósi judo Klub rendezésében vettünk rész a Tenkes Kupa elnevezésű versenyen.

Szombaton az első versenynapon az ifjúsági és a felnőtt korcsoportok kűzdelmei zajlottak le. A Budaörsi SC judo szakosztályát három ifi versenyző képviselte. Mindhárman részt vettek a felnőtt korosztály kűzdelmeiben is.

Beringer Dominik a 60 kilós mezőnyben az ifik között ma nem talált magára, az ötödik helyezéssel kellet megelégednünk. A felnőtt korosztályban azonban felülkerekedet önmagán és a délelőtt elszenvedett két vesztett meccsen és kiváló kűzdelmek után a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Bleier Áron a 66 kilósmezőnyben egész nap kiegyensúlyozott versenyzéssel ifiben a harmadik, felnőtt korosztályban a második helyzeést szerezte meg.

A 73 kg-os Murányi Tamás saját korosztályában meggyőző versenyzéssel megszerezte az aranyérmet, majd a délutáni blokkban a felnőttek között is érmet vehetett át, ezúttal bronzérmet. 

Gartulálok versenyzőinknek, várjuk a vasárnapi folytatást! 

Vasárnap az U13 korosztályban Kiss Levente aranyérmet szerzett, az U11 korcsoportban Murányi Ádám ezüstérmes, Halmai Abigélnek és Kiss Szabolcs aranyérmes, László Botondnak ezüstérmes lett.

A serdülők között Kiss Levente a döntőig menetelt. A döntőben sajnos vereséget szenvedett, de semmi ok az elkeseredésre, nagyon szép eredmény az egy korcsoporttal feljebb való versenyzés során. Hranecz Balázs ezúttal helyezetlenül zárta a versenyt.

A Budaörsi SC kis csapata a két nap összesített eredménye alapján az éremtáblázat második helyén végzett!

Gratulálok versenyzőinknek!

ks