SZUROVSZKI TÜNDE EZÜSTÉRMES A MEFOB-on

2015.11.30 07:39

2015. november 29-én a BHSE judoterme volt a helyszíne a 2015. évi egyetemi és főiskolai hallgatók részére kiírt Országos Bajnokságnak. A versenyre két kategóriában lehetettnevezni, amatőr és profi. A budaörsi judo szakosztály erről a versenyről sem maradhatott le. 

I. osztályú bírónk, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója, Szurovszki Tünde már több minőségben is ismertté vált a hazai judo versenyeken, a bíráskodás, a titkárkodás, 2015. évben a Budapest Grand Prix bemondójaként. Ez alkalommal versenyzőként állt tatamira, Tündi a versenyen való indulást, mint mindent, nagyon komolyan vette, hetekkel a 

verseny előtt elkezdte a felkészülést a budaörsi dojoban. Fő segítője a felkészülésben élete párja, Burján László volt, aki a verseny előtti napokban a tőle soha nem látott izgalommal várta a versenyt. Tündi a profi kategória 57 kilós lányai között mérlegelt. Négyen mérlegeltek ebben a súlycsoportban, így három összecsapás várt Tündire.

Első mérkőzését két wazari, két yuko-val zárta, a másodikat tíz másodperc alatt nyerte ipponnal. 

Harmadik meccsen vereséget szenvedett a junior válogatott Balogh Daniellától, így Tündi ezüstérmes lett a 2015. évi MEFOB-on.

Budaörs ebben az évben sem maradt érem nélkül erről a versenyről, 2014-ben Baczkó Berni lett aranyérmes a 70 kg-ban.

Gratulálunk Tündi !