Serdülő Magyar Bajnokság - 2014

2014.11.09 20:04

2014. november 9-én, vasárnap Baja adott helyszínt a serdülő Magyar Bajnokságnak. A népes, nagyon erős mezőnyben hat versenyző indult szakosztályunkból. A lányok között a 63 kg-ban Baczoni Sára, az 52 kg-ban Hullé Panka. Panka még csak diák "A" korcsoportú, így tőle az elvárás a serdülő mezőnyben egy-egy nyert mérkőzés. Ennek eleget is tett, és bár nem végzett pontszerző helyen, bizakodóak vagyunk vele szemben a továbbiakban is.

A fiúknál, a 60 kg-ban Hullé Bence és Baczoni Márton szintén helyezetlenül végeztek. A 40 kg-ban Beringer Dominik két mérkőzést nyerve került a négy közé. A döntőbejutás nem sikerült és sajnos a vigaszági érmes meccs a bronzmeccs sem, Dominik ötödik helyen végzett !

   

Az 55 kg-ban Murányi Tamás, aki 2013-ban diák "A" korcsoportban Magyar bajnok volt de az idei versenyeken, köztük a serdülő "B" OB-n sem sikerült pontszerző helyen végezni, első mérkőzését fölényesen nyerte. A négy közé jutásért a későbbi súlycsoport győztestől, bátran mondhatjuk hogy tisztes helytállással szenvedett vereséget. A vigaszágon Tomi nem hibázott ! Három mérkőzést kellett nyernie a bronzérem megszerzéséig és Tomi valamennyit hozni tudta. 

 

Murányi Tamás (a kép jobb oldalán) Magyar Bajnoki bronzérmes lett 2014-ben !