Magyar Bajnoki ezüstérem

2020.02.24 15:38

2020. február 22-én a Nemesvámosi sportcsarnokban rendezték meg az ifjúsági korosztály 2020. évi Országos Bajnokságát. A korosztály legrangosabb hazai versenyén 340 versenyző részvételével kezdődött meg. A Budaörsi SC színeiben a serdülő korú Bertalan Balázs első mérkőzésén győzelmet aratott, azonban a másodikban szoros mérkőzésen alul maradt idősebb, rutinosabb ellenfelével szemben és sajnos visszamérkőzésre sem volt alkalma, így kiesett a versenyből.

A 63 kilós lányok között Vass Eszter egy végig uralt mérkőzésen, wazari előnyből egy pillanatnyi figyelmetlenség után szintén vereséget szenvedett. Neki sem volt lehetősége visszamérkőzésre.

Szintén ebben a súlycsoportban Ferencz Virág első mérkőzésén magabiztosan verte ellenfelét. Nem különben a további meccseken. Virág három győzelemmel a döntőben kűzdhetett.

A döntő csatában a négy perc nem hozott döntést, golden score következett. Hét percnyi hosszabbítás után végül 3:2 intés arányban ellenfele győzedelmeskedett. Virág ezüstérmet szerzett! 

Gratulálunk Virág!

ks