KISS LEVENTE MAGYAR BAJNOKI BRONZÉRMES

2015.11.15 23:04

2015. november 14-én a korábbi Hungária Kupák színhelyén, a Körcsarnokban állhattak tatamira a Magyar Judo legifjabb versenyzői. A budaörsi színeket ezen a napon Demjén Dániel (30 kg) és Kiss Levente (33 kg) képviselték.

Demjén Dani első mérkőzésén minimális különbséggel, de kikapott ellenfelétől, aki a későbbi küzdelmek során Danit nem vitte tovább a vigaszágon, így Dani kiesett.

Kiss Levente két győzelemmel jutott a legjobb négy közé. A döntőbejutásért folytatott kűzdelemben egy vitatható döntés során vereséggel hagyta el a tatamit, így már csak a bronzéremért folyó küzdelem részese lehetett. A bronzmeccsen nem hibázott, Magyar Bajnoki bronzéremmel zárta élete első Magyar Bajnokságát!

Az egyéni kűzdelmek után Levi a régiós csapatban is szerepelhetett, A KMRJSZ csapata az öt régió között az előkelő második helyet szerezte meg, ezzel Levi erre a napra egy ezüstérmet is elkönyvelhetett.

Bár a Magyar Bajnoki cím nem sikerült, Levi egész éves teljesítményét tekintve mégis elégedetten zárhatjuk a diák "C"-s esztendőt, hiszen ezen a versenyen kívül valamennyi országos versenyen (Magyar Kupa, Diákolimpia) első helyzett lett !

Gartulálunk Levi !