Két bronzérem és egy ötödik helyezés az ifjúsági Magyar Bajnokságról

2021.09.30 12:07

2021. szeptember 25-én Győrben az Olimpiai Sportparkban rendezték meg a 2021. évi ifjúsági országos Bajnokságot. Öt versenyzőt neveztünk, de sajnos BERTALAN Balázs betegség miatt nem tudott részt venni a versenyen.

ALMÁSI Bendegúz a 73 kilós fiúk között első mérkőzésén vereséget szenvedett és mivel a vigaszágon sem kapott esélyt, így helyezetlenül zárta a versenyt.

A lányok 63 kilós mezőnyében FERENCZ Virág győzelemmel kezdett. Az elődöntőben vereséget szenvedett, így a bronzéremért kűzdhetett.

A bronzmeccset magabiztos győzelemmel zárta. Virág bronzérmes lett.

A hosszú idő óta könyöksérüléssel küszködő VASS Eszter ezúttal a 70 kilóban mérlegelt. 

Győzelemmel kezdett, majd egy vereség után a vigaszágon folytathatta a versenyt. Két győztes visszamérkőzés után szintén a bronzéremért mérkőzhetett. Eszti azonban az egyre erősebben fájó könyöksérülés miatt visszalépett az éremért folyó kűzdelemtől. Eszti az ötödik helyen zárta az idei OB-t.

A lányok nehézsúlyú mezőnyében ÓDOR Veronika verseséggel kezdte a versenyt. A vigaszágon szintén két meccset kellett nyernie ahhoz, hogy a bronzéremért verekedhessen. A vigaszági meccseket magabiztosan hozta, hasonlóképpen a brozéremért folyó kűzdelmet is. Vera szintén bronzérmet szerzett.

Gratulálok versenyzőinknek.

ks