KÉT BRONZÉREM AZ IFJÚSÁGI B MAGYAR BAJNOKSÁGRÓL

2015.11.07 20:34

2015. november 7-én Százhalombattán rendezték meg az Ifi "B" Országos Bajnokságot.

Szakosztályunkat három versenyző képviselte, 46 kg-ban Beringer Dominik, a 60 kg-ban Murányi Tamás és 66 kg-ban Hullé Bence. Közülük a ketten (Beringer és Murányi) még serdülő korúak.

Elsőként Murányi Tomiért szurkolhattunk. Tomi két mérkőzést nyerve a négy közé kűzdötte magát. A döntőbejutásért a pécsi Kéméndy Tamás ellen állt tatamira. A rutinosabb és két évvel idősebb pécsi judokát Murányi nem tudta legyőzni, így nem kerülhetett be a súlcsoport fináléjába.Várhattuk a bronzmeccset !

66 kg-ban Hullé Bence a súlycsoport későbbi győztesével kezdett. A battai judoka ipponnal verte Bencét és a visszameccs sem sikerült neki, ezzel Bence kiesett.

A 46 kilósok között Beringer Dominik Murányihoz hasonlóan két mérkőzéssel a négy közé verekedte magát. A döntőbejutást Dodó is elbukta, így ő is a bronzmeccsre lett jogosult.

A visszamérkőzések után félórás pihenő, majd a Final Block következett.. 

Először ismét Murányiért szoríthattunk. Tomi nagy kűzdelemben végül ipponnal verte ellenfelét, azzel megszerezve a Magyar bajnoki bronzérmet !

Nem sokkal később a mellette lévő tatamin Beringer Dominik készült a végső kűzdelemre. Dodó eéslyt sem adott ellenfelének, húsz másodperc alatt ipoonnal nyert, ezzel ős is tulajdonosa lett egy Magyar bajnoki bronzéremnek !

Murányi Tamás                         Beringer Dominik

Gratulálunk versenyzőinknek !