Ifjúsági ORV 2015

2015.01.24 20:07

2015. január 24-én az UTE judotermében több mint kétszáz induló részvételével került megrendezésre az év első ifi versenye, melyen három budaörsi versenyző is tatamira állt. 

Sajnos Beringer Fatime az előző héten, a keretedzésen történt agyrázkódása miatt kényszerpihenőn volt, így nem indulhatott a versenyen.

A 60 kilóban Hullé Bence az első körben vereséget szenvedett és így a további küzdelmekben már nem vehetett részt.

46 kg-ban Bleier Áron szintén kikapott az első körben, de a visszamérkőzésen javítani tudott. Áron végül a hetedik helyen végzett,

Az 55 kg-osok között Murányi Tamás az első körben fölényesen verte ellenfelét. A négy közé jutásért szintén magabiztosan nyert. A döntőbejutásért folyó küzdelemben nem egészen tiszta körülmények között szenvedett vereséget és mivel a bronzmeccs előtt csupán három percnyi pihenő jutott neki, így erre a mérkőzésre nem tudta magát fejben helyrerakni, így a wazari vezetés ellenére itt is alul maradt ellenfelével szemben, így Tomi ötödik helyezett lett.

A teljességhez hozzátartozik, hogy Bleier Áron és Murányi Tamás jelenleg serdülő korcsoportú, így végülis elégedettek lehetünk az ötödik és a hetedik helyezésekkel egy ifjúsági korcsoportos versenyen !