Diák "A" "B" és "C" Diákolimpia - Cegléd

2015.05.23 18:57

2015. május 23-án a CVSE rendezésében a ceglédi sportcsarnokban zajlott le a 2015. évi diákolimpia a diák korcsoportok részére. "C és "B" korcsoportokban két-két versenyzőt neveztünk a viadalra. Az online-nevezés ellenére közel másfél órába telt mire a versenyzők be tudtak mérlegelni, mivel a nevezési díjak befizetése még mindíg a hagyományos módon történt.

A verseny a tízévesek küzdelmeivel kezdődött és mindjárt az első súlycsoportban a 33 kg-ban Kiss Levente is tatamira állhatott élete első hivatalos országos versenyén. Levi hozta az első, majd utána a második és harmadik forduló mérkőzéseit is, így részese lehetett a döntőnek.

A döntőben szintén hiba nélkül verekedett, Kiss Levente a 2015. évi Diákolimpia diák "C" korcsoport 33 kilógrammos súlycsoportjának bajnokaként zárhatta a versenyt !

Csató Barnabás a "B" korcsoport 32 kg-os mezőnyében győzelemmel kezdett, majd a döntőbejutásért folytatott kűzdelemben vereséget szenvedett a súlycsoport későbbi győztesétől.

A vigaszágon a bronzmeccs várt rá, amit magabiztosan nyert, így Csató Barni a Diákolimpia bronzérmese lett súlycsoportjában !

 

Hranecz Zsófia (diák "C" 36 kg) és Hranecz Balázs (diák "B" 38 kg) ma sajnos helyezetlenül zárták a versenyt.