BURJÁN LACI bronzérmes

2013.06.03 00:10

Június 1-én ismét Világkupán lépett tatamira Burján László Bukarestben. Az év eleje óta az újra 60 kg-ban versenyző Bubu első mérkőzésén mindössze 15 másodpercet töltött a tatamin. Ennyi idő elég volt, hogy hazai ellenfelét a román Stefan Mateescu-t ipponnal verje. Második kűzdelem a lett Andrejs Magers ellen - hacsak egy intéssel is, de megint Bubu győzelmével zárult. A csoportelsőség kivívásáért a portugál Nuno Carvalho -t verte egy yuko-val, és ezzel a négy közé jutott. A döntőbejutásért vívott mérkőzésen is Bubu vezetett egy yuko-val, de elég volt egy pillanatnyi kihagyás, hogy a bulgár Yanislav Gerchev fordítani tudjon és ezzel ő kerüljön be a döntőbe a német Tobias Englmaier ellen. Bubu ezzel a bronzéremért kűzdhetett.

A visszamérkőzések során a brit Gregg Varey a bulgár Borislav Yanakov-ot legyőzve került szembe Bubuval a bronzmeccsre. Bubu végig uralva a mérkőzést ipponnal verte brit ellenfelét.

Beérve látszik az elvégzett munka, Burján Laci bronzérmet szerzett a Bukaresti Világkupán ! Ezzel a helyezéssel Bubu a világranglista helyén is előre lépett !