Budapest Kupa eredmény

2013.05.04 21:44

A Budapest Kupa szombati versenynapján U13 korcsoportban a 45 kg-ban Murányi Tomi hetedik lett. Első két kűzdelmet könnyedén hozta, a négy közé jutásért azonban alul maradt. A visszamérkőzés sem sikerült, így érem nélkül maradt ezen a versenyen.

Vasárnap délelőtt az U11 korcsoportban, a 2004, és 2005-ben születettekkel kiegészített diák C mezőnyben 27 kg-ban két budaörsi induló volt a 45-ből.

Csató Barnabás és Kiss Levente. Csató Barni sajnos az első mérkőzésen alul maradt ellenfelével szemben, aki a következő körben szintén vereséget szenvedett, így Barni kiesett.

Kiss Levinek a 32 közé is be kellett mérkőzni, majd ezután még három meccset nyerve a legjobb négy közé jutott.

A döntőbejutásért egy nála két évvel idősebb versenyzővel mérkőzött meg és alul maradt, így a bronzéremért kűzdhetett. Ezen a meccsen egy ukrán versenyzővel akadt össze. Levi végigtámadta a két perces kűzdelmet, és elég volt két rossz befordulás hozzá, hogy a vezetőbíró lerántásért megintse harminc másodperccel a vége előtt, így elveszítse azt és a bronzéremről lemaradva az ötödik helyen végzett. Gratulálunk Levi !

U15 korcsoport 57 kg-ban Ahmad Diána ötödik lett. Sajnos Dia bokája a bronzmeccsen kificamodott, a versenyt a "balesetiben" zárta.

Jobbulást Dia !