Budapest Kupa 2015

2015.05.03 20:56

A 2015. évi Budapest Kupa Nemzetközi verseny a hagyományokhoz híven az UTE jégcsarnokában került megrendezésre, a megszokott színvonalon.

A Budaörsi SC judo szakosztályának utánpótlás versenyzői is neveztek a rangos versenyre. A két napig tartó viadalon szakosztályunk három korcsoportban szerzett ezüstérmet.

U11 korcsoportban Kiss Levente (33 kg) négy mérkőzéssel jutott a döntőbe, ott lengyel ellenfele csak bírói döntéssel bizonyult jobbnak, Levi ezüstérmes lett !

U15 korcsoportban Murányi Tamásnak (55 kg) öt győztes meccs kellett a döntőbejutásig. A döntőben Tomi yuko vezetést szerzett ceglédi ellenfelével szemben, de elég volt egyet hibázni és a rutinos ceglédi versenyző átvette a vezetést egy wazari értékű akcióval, melyet a mérkőzés végéig meg is tudott őrizni. Tomi szintén ezüstérmes lett.

U18 korcsoportban Beringer Fatime (48kg) három győztes meccs után állhatott fel a döntő mérkőzésre. Itt sajnos ellenfele hamar vezetést szerzett, melyet Fati már nem tudott ledolgozni. Ezzel Fati is a dobogó második fokára állhatott fel.

Gratulálunk az értékes helyezéseket megszerző versenyzőinknek !