Budaörs Kupa - Információs lap

2004. óta eddig kilenc alkalommal rendeztük meg a Budaörs Kupa - meghívásos gyermek judo-versenyt, melyen évrõl-évre egyre több Judo-klub jelenik meg.
 
Reméljük, hogy a városunk nevét viselő versenyt még sokáig alkalmunk lesz megrendezni, ezzel is lehetőséget adni a még nem versenyző-korú gyermekek megmérettetésének.

Budaörs Kupa

4. Budaörs Kupa - 2007

A negyedik Budaörs Kupa 2007-ben rendhagyó helyen került megrendezésre.  A helyszín az AUTOEXPO M1 volt.  A helyszín mellett az is érdekesség, hogy néhány videón kívül semmiféle adat vagy fotógaléria nem maradt fenn róla. Akinek esetleg van a birtokában néhány fotó vagy adat a versenyről szívesen venném ha elküldené a budaorsjudo@budaorsjudo.hu e-mail címre!

3. Budaörs Kupa - 2006

A sorban a harmadik Budaörs Kupa 2006-ban még mindig a Herman tornatermében került megrendezésre... Akkor utolsó alkalommal !  A harmadik Budaörs Kupán már 25 klub 220 versenyzője állt tatamira.

2. Budaörs Kupa - 2005

A második Budaörs Kupa 2005-ben szintén a Herman Ottó Általános iskola tornatermében került megrendezésre. A második Budaörs Kupán 12 klub 150 versenyzője állt tatamira.

1. Budaörs Kupa - 2004

Az első Budaörs Kupa 2004-ben volt. Akkor még a Herman Ottó Általános iskola tornatermében rendeztük meg. Az első Budaörs Kupán 7 klub képviseletében 108 versenyző állt tatamira. A legjobb csapatnak járó kupát az UTE csapata nyerte.

<< 1 | 2