Budaörs Kupa - Információs lap

2004. óta eddig hét alkalommal rendeztük meg a Budaörs Kupa - meghívásos gyermek judo-versenyt, melyen évrõl-évre egyre több Judo-klub jelenik meg.
 
Reméljük, hogy a városunk nevét viselő versenyt még sokáig alkalmunk lesz megrendezni, ezzel is lehetőséget adni a még nem versenyző-korú gyermekek megmérettetésének.

Budaörs Kupa

8. Budaörs Kupa - 2017

Időpontja : 2017. március 12. vasárnap Helye : Budaörsi Városi Sportcsarnok A verseny kiírása letölthető : http://www.budaorsjudo.hu/2017/budaorskupa8/versenykiiras_8_budaors_kupa.pdf Kiegészítő információ a serdülő súlycsoportokkal kapcsolatban...  ezen a versenyen a kisebb súlyú serdülőknek "kedvezve" a serdülő "B" súlycsoportjaiban lehet nevezni... Mivel az IIR-ben ezt nem...

7. Budaörs Kupa - 2016

A 7. Budaörs Kupa valamennyi résztvevőjének köszönjük, hogy itt volt ! Gratulálunk az egyéni győzteseknek és a legeredményesebb csapatnak, mely idén a Judo SzK csapata lett ! A verseny néhány adata : több mint ötven klub, közte öt országból hét külföldi csapat és több mint ötszáz versenyző ! A kisebb-nagyobb fennakadások és a verseny elhúzódása ellenére reméljük, hogy elégedetten távozhattatok a...

6. Budaörs Kupa - 2014

A 2014. május 25-i, sorrendben a 6. Budaörs Kupa az előző évihez hasonlóan a Budaörsi Városi Sportcsarnokban kapott helyet. A hat korcsoportban 42 klub képviseletében 463 versenyző vett részt a versenyen. A verseny ebben az évben már hat szőnyegen zajlott. A csapatversenyt ebben az évben is az RHDSE nyerte, második a Kőrös Judo SE, harmadik a Judo SZK lett. Budaörs csapata a negyedik helyen...

5. Budaörs Kupa - 2013

2013. május 25-én, öt év kihagyás után rendeztük meg az 5. Budaörs Kupa, utánpótlás korosztályok részére kiírt versenyünket. A Budaörs Kupa ebben az évben először a minden igényt kielégítő, új városi sportcsarnokban kapott helyet. A várakozást felülmúlva 28 klub tisztelte meg rendezvényünket, köztük Városunk szerb testvérvárosa, Magyarkanizsa is.  A négy korcsoportban 290 versenyző nevezett...

4. Budaörs Kupa - 2007

A negyedik Budaörs Kupa 2007-ben rendhagyó helyen került megrendezésre.  A helyszín az AUTOEXPO M1 volt.  A helyszín mellett az is érdekesség, hogy néhány videón kívül semmiféle adat vagy fotógaléria nem maradt fenn róla. Akinek esetleg van a birtokában néhány fotó vagy adat a versenyről szívesen venném ha elküldené a budaorsjudo@budaorsjudo.hu e-mail címre!

3. Budaörs Kupa - 2006

A sorban a harmadik Budaörs Kupa 2006-ban még mindig a Herman tornatermében került megrendezésre... Akkor utolsó alkalommal !  A harmadik Budaörs Kupán már 25 klub 220 versenyzője állt tatamira.

2. Budaörs Kupa - 2005

A második Budaörs Kupa 2005-ben szintén a Herman Ottó Általános iskola tornatermében került megrendezésre. A második Budaörs Kupán 12 klub 150 versenyzője állt tatamira.

1. Budaörs Kupa - 2004

Az első Budaörs Kupa 2004-ben volt. Akkor még a Herman Ottó Általános iskola tornatermében rendeztük meg. Az első Budaörs Kupán 7 klub képviseletében 108 versenyző állt tatamira. A legjobb csapatnak járó kupát az UTE csapata nyerte.